Vi sejler i snavsede mundbind

Mens virksomheder og butikker straffes, hvis de ikke har styr på seneste reglement fra Mette Frederiksens Dänische Demokratische Republik, så bliver de straks stukket af en kunde, og en bøde er på vej.

Men i det offentlige, som politikerne har ansvaret for, sejler vi i snavsende mundbind.

Er der nogen fra regeringen eller sundhedsmyndighederne, der tager med den offentlige trafik til daglig? Hvis ikke, vil jeg på det kraftigste anbefale hele styrken at lade sig transportere om morgenen til arbejde og hjem om aftenen, for det er et mundbindshelvede. Og lad være med at glemme mundbind eller visir lige som jeres sundhedsguru Brostrøm med spritten i fitness, som ikke vil følge sine egne påbud.

Om morgenen, fra den station hvor jeg kører, ser jeg ingen, der spritter af, før de tager masken på, og hos de fleste kommer masken først på i det sekund, toget tøffer ind på stationen. Når man så står eller sidder i toget, sniger man servietter ind under masken, fordi næsen løber, for man vil helst ikke udskammes og have bøder af politiet, se hvor frygtsomt alle ser på hinanden. Og når jeg ankommer til den totalt beskidte Nørreport Station, og folk myldrer ud af toget, så er der ingen, der spritter hænder, når de tager masken af – ingen bruger handsker og pakker masken ind i en pose inden udsmidning.

Folk putter de brugte masker ned i de overfyldte skraldespande, som er så ulækre og snavsede, og det vælter ud ad åbningerne med beskidte mundbind. Maskerne falder lige der, hvor folk gider at smide dem, så der er brugte masker overalt. Ellers er det ned i lommen med dette fugtige ildelugtende mundbind, så folk kan bruge det igen. Så hvad skal det til for med alle de udokumenterede mundbindskrav, når alle ved, at ingen lever op til dem? Mette Frederiksen vil have os med på fællessang i sit genvundne DDR, men vi siger ellers tak, sangen har varet for længe.

Se læserbrevet her.