Tyveriet fortsætter i udskammede Gentofte

Så fik socialdemokraterne endeligt lukket omfordelingscirkusset, og der blev vindere og tabere, og Gentofte blev den største taber. Midt i den største økonomiske krise, som Danmark nogensinde har befundet sig i, træder politikerne ud til endnu et endeløst sniksnak-pressemøde og forvrøvler sig igennem ret og vrang og spiller godheden selv. Nu får de arme, fattige kommuner, som ”er på røven” endelig en portion penge, så deres borgmestre fra Socialdemokratiet og Venstre endelig kan blive glade, og den sædvanlige sang fra de varme lande strømmer ud af Wammens mund. Blæse være med, at Gentofte, Rudersdal, Greve, Lejre, Helsingør og alle de andre tabere skal betale gildet.

Gentofte betaler i forvejen 3,3 milliarder kroner i udligning, men det er ikke nok for magthaverne, nej røv dem lige lidt mere derude i udskamningens by, for der er de allesammen så rige og har au pair-piger. Og Venstre hyler med med forkølede undskyldninger for tyveriet om, at det kunne have været meget værre, så det blev kun 164 millioner kroner ekstra for Gentofte hvert år.

Jeg ved ikke, om politikere tror, at vi er dumme, men vi ved altså godt, at vi Gentofteborgere er en flok malkekøer for andre S- og V-kommuner og deres ”pagt”, og for dem ligger pengene ikke bedst i borgernes lommer. Der er ikke længere en opposition i landet.

Selvfølgelig skulle Gentofte ikke have betalt en eneste krone mere i udligning, og ditto Rudersdal, Hørsholm og Helsingør. Der bliver oprør, med mindre folk snorker videre.

Se læserbrevet her.