Stop så nedlukningen

Efter 67 dage totalt lukket kommer en åbning for de små butikker, der nu kan gøre det, de er bedst til – at sælge varer og slå dørene op. Allerede mandag stod folk uden for butikkerne for at få en nogenlunde hverdag tilbage, hvis de ikke er blevet kulret, og sindet har taget skade efter den massive nedlukning.

Desværre er mange ladt tilbage på coronaperronen. Caféer og restauranter med stolene på bordene og helt mørke. Det optimistiske skilt på døren, ”Åbner igen 1. marts”, er pillet ned, og kasseapparatet står åbent, så tyven kan se, at der ikke er en klejne i kassen, kun elendighed og gæld.

Frisørerne er i ”bad standing” i de matematiske regneark, så folk ligner noget, der er løgn. Mærkværdige frisurer og hårfarver, der er rene "blinklys" med huer ned over forfærdelige klipninger og hjemmefarvninger. Kosmetologer er også i frostboksen, så folk render rundt med bumser og trænger til en grundig rens, mens mange ligner albinoer, da solcentrene er slukket. Der er ikke strejf af farve tilbage på bryn og vipper, og hårene på brynene ligner viceværtens stive kost. Hårene på benene stikker ud gennem strømperne, så folk må tage to par på for at skjule vildnisset.

Der er lukket for fitnesscentrene, så efter fastelavnsbollerne til en flad halvtredser stykket er folk blevet federe og federe, så der købes tøj i et par størrelser større, heldigvis er tøjbutikkerne åbne igen, og Diabetesforeningen får travlt. Dem, der arbejder hjemme i joggingdragt med hængerøv, har håb om et tøjskifte, det er godt for øjnene og samfundssindet.

Grænserne er lukkede, og ingen må komme ind i landet eller ud, kun statsministeren selv, der har egen kosmetolog og frisør.

Unge mennesker er bortdømt fra uddannelsen og ved at gå i hundene. Depressioner og mistrivsel er det nye sort, mens mange er blevet dummere, men de har lært, at vores statsminister vil lukke alt, ja hele erhverv og 17 millioner mink i sumpen, hvis blot en person reddes fra corona, for vi skal for alt i verden forlænge livet.

Vi er dødtrætte af tal om test og smittetal og af virologer, der skræmmer folk fra vid og sans, og af pakken tingene ind på vanvittige pressemøder, hvor den herskende klasse fører sig frem. Det ligner efterhånden en hel lodtrækningskonkurrence, hver gang virksomheder får stemplet "åben". Hvad der ikke kan forklares længere, kan ikke forsvares længere, det her må stoppe.

Se debatindlægget her.