Stop regeringens udskamning

Det er hårdt at være lagermedarbejder, og en undersøgelse har vist, at 8 ud af 10 lagermedhjælpere er bange for deres helbred, de føler sig overvåget dagen lang og føler sig meget stressede, arbejdsbyrden er stor, og de skal kravle op og ned ad stiger, og der er mange tunge løft. Det er der ikke noget nyt i, og det gælder Nemlig.com, Aldi, Netto, Jysk, Hørkram, Matas, ILVA, Coop og alle de andre.

Men regeringen og 3F kender deres metoder, så de starter en udskamningskampagne af Nemlig.com, og medierne og alle de krænkelsesparate hopper lige på limpinden. Og de kan deres timing i regeringen, så først angriber beskæftigelsesminister Nemlig.com, som er ejet af Bestseller, og så går Udenrigsministeren lige efter i flæsket på Bestseller, fordi de har produktion i Myanmar, som nu er i borgerkrig – hvad med at hjælpe vores virksomheder frem for at udskamme dem.

Direkte smædekampagner af en stor dansk virksomhed, som vi burde være så stolte af, og som forsøger at navigere i en verden, der er ved at blive gal. Alle kan se det, men ingen siger fra. Ministrene Peter Hummelgaard og Jeppe Kofod stikker snuden ned i enkeltsager, hvilket er fuldstændig uhørt. De er ministre for hele Danmarks befolkning, og jeg vil gerne have mig frabedt at blive taget til indtægt for deres meninger og utidige indblanding i enkeltsager. De burde passe deres job og deres egne sager, der er rigeligt, der sejler for dem. Hvis jeg var lagermedarbejder i Nemlig.com, ville jeg tage mig til hovedet over at blive misbrugt. Hvis jeg var departementschef i Beskæftigelsesministeriet eller Udenrigsministeriet, ville jeg tage mit gode tøj og gå. Hvis jeg var Bestseller, ville jeg udflage. Men Mette Frederiksen og hendes håndlangere har fat i dem alle og kører dem rundt i manegen, uden at nogen siger fra.

Se debatindlægget her.