Jeppe Bruus er bekymret for akutklinikken på Gentofte Hospital

Jeppe Bruus, S, er bekymret.

Det er svært i disse hektiske valgtider, hvad man skal bekymre sig om som kandidat, hvad man skal få de arme vælgere til, at bekymre sig om.

Jeppe Bruus er så bange for, at den sundhedsaftale som regeringen og DF har lagt frem, vil lukke og slukke akutklinikken på Gentofte Hospital(skadestuen) så Gentoftes borgere ikke længere kan få ordnet flænger i hovedskallen, eller et brækket ben. Nok er der et overbydende velfærdsvalg i sigte, men Jeppe Bruus, der er overhovedet ingen grund til bekymring, og slet ingen grund til, at bekymre Gentoftes borgere, og slet ikke i valgkampens hede, der er ingen ingen, der hverken har tænkt sig eller kunne tænke sig, at lukke Gentofte Hospital, men fantasien sætter åbenbart ingen grænser.

En valgkamp kan desværre gøres så forfærdelig at høre, læse, og se på, så den enkelte borger ikke orker det politikerævl. Så Jeppe bare tage det roligt, 35 ekstra lokale sundhedshuse, 20 ekstra akutberedskaber, 2000 flere studiepladser, der skal uddanne sygeplejersker, og med de 18 supersygehuse, og ikke mindst de 21 patient-og Pårørenderåd, så er der hjælp til dig også, hvis du skulle falde og slå hovedet. Vi har i Danmark idag, det tredje bedste sygehusvæsen i Europa, og det skal vi gerne gøre endnu bedre, og så er man nødt til, at ændre, det mod har regeringen og DF. 

Jeg ønsker dig en god valgkamp.

 

Se læserbrevet her.