3F's bøllemetoder må høre op

Sløret blev revet væk af 3F i Københavns Lufthavn, og løgnen om foreningsfrihed i Danmark blev afsløret. Vi er blevet bildt ind, at vi her til lands ikke har fagforeningstvang, men det er en kollektiv løgn, som, vi nok alle ved, ikke holder i virkeligheden.

I Kastrup Lufthavn hos kuffertpersonalet er der fagforeningstvang, og det fik en ung mand at føle forleden, for han var nemlig organiseret i en anden fagforening. Han kendte ikke bøllemetoderne, men dem fik han hurtigt lært. Meld dig ind under de røde faner i 3F, eller du er årsag til, at vi lukker og slukker og blokerer hele lufthavnen, og du er skyld i alle de millioner, det vil koste. Nu må de bøllemetoder stoppes, og de ansvarlige må stå til ansvar i retten. Det må være slut med at lukke øjnene.

Vi har prøvet det show så mange gange. Bøllerne i lufthavnen tager magten. Der er ingen, der tør tage ansvar og sige fra. Så blæse være med den enkeltes frihed, kunderne og kassen. Det kommer til at koste, at bøllerne har magten.

Det er forbudt i Danmark at tvinge noget menneske ind i bestemte fagforeninger, og det er det for kuffertpersonale og stilladsarbejdere, plejepersonale, viceværter og alle andre. Også for bøllerne i 3F. Vores beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard, har pligt til at håndhæve reglerne, og han bør fjerne fradraget for fagforeningskontingent fra selvangivelsen. Og personligt må han tage den dybeste afstand, for ellers klistrer det til ham.

Se læserbrevet her.